خواص روغن کرچک برای پوست ، مو و سلامتی

روغن کرچک حاوی ویتامین E ، پروتئین  و امگا ۶ است . روغن کرچک ، همچنین حاوی خاصیت ضد باکتریایی است ، از خواص روغن کرچک می توان گفت از آن به عنوان اکسیری برای پوست و مو استفاده می شود.

پوست و موی زیبا همیشه دغدغه همگان بوده است و این امر سبب شده تا به محصولات متنوع شیمیایی متوسل شویم. اما روش های گیاهی بهتری نیز در این باب وجود دارد که روغن کرچک یکی از آنهاست.

روغن کرچک از دانه های کرچک استخراج می شود و سرشار از آنتی اکسیدان  است. بهتر است بدانید که روغن کرچک در درمان مشکلات مربوط به زیبایی پوست و مو اثری فوق العاده دارد. در اینجا به ذکر ۷ مورد از فواید روغن کرچک برای پوست و مو پرداخته ایم.

خواص روغن کرچک

 ۱- رفع آکنه

برخی محصولات آرایشی با حذف چربی سطح پوست موجب میشود تا پوست چربی بیشتری در جهت تامین رطوبت پوست تولید کند . این کار در نهایت منجر به تشکیل آکنه خواهد شد. از استفاده از روغن روی پوست هراس نداشته باشید.

خواص روغن کرچک برای درمان آکنه

اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک در ترمیم رطوبت طبیعی پوست نقش بسزایی دارد.  روغن کرچک را به آرامی و به صورت دوار روی صورت ماساژ دهید. حتی می توانید پیش از خواب از آن استفاده کنید و در صبح نسبت به شستشوی آن اقدام کنید. همچنین می توانید پیش از استفاده از آن از بوخور  به منظور باز کردن منافذ پوستی و جذب بهتر روغن استفاده کنید.

  • اکثر محصولات زیبایی تمام چربی موجود در سطح پوست را جذب می کنند اما روغن زیتون رطوبت و لطافت لازم را به پوست می بخشد.

۲- ترمیم مو

به گفته دکتر دیپالی بهاردواج ، متخصص پوست و مو، هر یک از روغن ها تنها برای تغذیه خارجی و سطحی مناسب هستند اما روغن کرچک بهترین انتخاب برای غنی سازی پوست سر محسوب می شود .

این ماده حاوی اسیدهای چرب ریسینولئیک و امگا ۶ است و به همین دلیل ، ماساژ این روغن بر کف سر ، افزایش گردش خون و در نهایت افزایش رشد مو را در پی دارد . روغن کرچک همچنین موهای شما را به طور طبیعی آبرسانی می کند.

  • به گفته دکتر دیپالی بهار دواج ، متخصص پوست و مو ، هر روغنی فقط تغذیه خارجی مو را بر عهده دارد.

[maxbutton id=”23″ ]

۳- جلوگیری از ریزش مو

اگر از ریزش مو رنج می برید می توانید هفته ای یک بار روغن کرچک را با پودر دانه شنبلیله  ترکیب کنید و از آن به صورت ماسک استفاده کنید. این ماسک ضمن جلوگیری از ریزش مو در تقویت ریشه مو نیز بسیار موثر است.

۴- درمان گلمژه

روغن کرچک حاوی مقادیر زیادی خواص ضد باکتریایی است.  مطابق با کتاب ویلیام ،به منظور درمان گلمژه ، یک قطره روغن کرچک را حداقل دو الی سه بار در روز روی موضع قرار دهید .

  • روغن کرچک حاوی مقادیر زیادی خواص ضد باکتریایی است

درمان گل مژه

۵- درمان چین و چروک

نکته دیگری که کتاب ویلیام به آن اشاره شده است ، خواص روغن کرچک در درمان چین و چروک است.روغن کرچک با نفوذ در پوست  و تولید  کلاژن و آبرسانی ، در جوان سازی پوست بسیار موثر است. به این منظور تنها کافیست مقداری روغن کرچک را روی ناحیه مودد نظر ماساژ دهید و اجازه دهید یک شب تا صبح روی صورت بماند.

  • روغن کرچک می تواند یک درمان طبیعی عالی برای چین و چروک باشد

درمان چروک صورت با روغن کرچک

۶- ترمیم پوست

روغن کرچک در بهبود پوست های خشک و لکه های پوستی موثر است.اگر بامشکل پوسته پوسته شدن و خشکی پوست به خصوص در فصل زمستان روبه رو هستید ، می توانید روغن کرچک را  به همراه پودر کافور ترکیب و به عنوان ماسک صورت استفاده کنید . این ماسک لایه برداری عمیق و مرطوب کننده ای عالی به شمار می رود. (لازم به ذکر است می توانید از این ماسک برای کف پا نیز بهره گیرید.)

[maxbutton id=”23″ text=”خرید آنلاین روغن کرچک” ]

به توصیه دکتر دیپالی، افرادی که از پوست و موی خشکی برخوردارند می توانند هفته ای یک بار از روغن کرچک استفاده کنند.توجه داشته باشید که استفاده بیش از حد از هرماده ای مشکل ساز خواهد بود .

همچنین روغن کرچک برای افراد مبتلا به بیماری پوستی آتوپیک درماتیت نیز مفید است. این بیماری پوستی درپی تغییرات آب و هوا و افزایش آلودگی رو به افزایش است. به گفته ویشال بندهاری ،”روغن کرچک یک مرطوب عالی محسوب می شود و پوست و موها را در برابر گرد و غبار و خشک شدن محافظت می کند.”

  • روغن کرچک یک مرطوب کننده طبیعی پوست است

۷- درمان یبوست

روغن کرچک همچنین  یک ملین عالی یه شمار می رود.  محققان دریافته اند که اسید چرب  موجود در روغن کرچک ( اسید ریچینولئیک) به گیرنده های سلول های ماهیچه ای دیواره های روده متصل شده و با منقبض ساختن عضلات در دفع مدفوع بسیار موثر است.به این منظور می توانید روزانه  ۱۵ میلی لیتر از آن را مصرف کنید و شاهد اثر فوق العاده آن باشید. از آنجا که روغن کرچک دارای طمعی ناخوشایند است ، پیشنهاد می شود پیش از استفاده کمی آن را سرخ کنید تا طعمی قابل تحمل تر به خود بگیرد.

افتضاحبدمتوسطخوبخیلی خوب
(بر اساس رای 3 نفر از بازدیدکنندگان)
Loading...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *