نحوه تمیز کردن گل سانسوریا

گل سانسوریا همانند گلهای دیگر نیاز به تمیز کردن دارد ، اما گل سانسوریا به دست زدن بسیار حساس می باشد ، پس چگونه تمیز کردن گل سانسوریا امکان پذیر است ؟ در این مقاله چند روش تمیز کردن گل سانسوریا از نژادهای مختلف را مشاهده می کنید.

گل سانسوریا (Sansevieria) به عنوان گیاه مار و زبان مادر شناخته می شود ، گیاهی سفت و سخت با برگ های بلند و پهن است. به دلیل سازگاری و تحمل آنها ، اغلب از آنها به عنوان گیاهان آپارتمانی استفاده می شود. برگهای گسترده آنها اکسیژن تولید کرده و به تصفیه هوا در منزل کمک می کنند.

تمیز کردن گل سانسوریا

اگرچه برگهای آنها سخت هستند اما برای اینکه سالم بمانند ، به مراقبت خاصی نیاز دارند همچین لمس برگ های این گیاه با دست بسیار حساس هستند و باعث ایجاد لکه هایی روی برگ های آن شود اما آیا راهی برای تمیز کردن گل سانسوریا وجود دارد ؟ در ادامه این بخش از رویا مگ نحوه تمیز کردن برگ های سانسوریا را برای شما کاربران گرامی شرح داده ایم.

نحوه تمیز کردن گل سانسوریا

تمیز کردن سانسوریا

۱- با استفاده از دستمال نخی یا میکروفایبر

دستمال را با مقداری آب مرطوب و به آرامی برگهای سانسوریا را با آن تمیز کنید.

۲- با استفاده از پوست موز

پوست موز به دلیل داشتن مواد مغذی باعث تمیز شدن برگهای سانسوریا می شود.

۳- استفاده از شیر

بهترین روش تمیز کردن گیاهان خانگی ، استفاده از شیر است . مقداری شیر را در ظرف دلخواه بریزید سپس دستمال یا پنبه را به شیر آغشته کرده و به آرامی روی برگ های آن بکشید. شیر باعث براق و تمیز شدن برگ گیاهان می شود.

نکته : گل سانسوریا به دلیل حساس بودن برگهای آن ، تمامی مراحل تمیز کردن این گل را با استفاده از دستکش انجام دهید.


نحوه نگهداری سانسوریا

نحوه نگهداری سانسوریا

نور مناسب برای گل سانسوریا

سانسوریا نیاز به نور غیر مستقیم دارد . یک گیاه کم آب که در محیط های تاریک هم قادر به رشد است. توجه داشته باشید که در محیط های سایه و تاریک ، سانسوریا کندتر رشد می کند.

نحوه آبیاری گل سانسوریا

در تابستان هفته ای ۱ بار به آبیاری نیاز دارد اما در روزهای سرد زمستان ۱۲-۱۴ روز یک بار آبیاری کنید.

برگهای آسیب دیده سانسوریا را چگونه میتوان از بین برد؟

توصیه می شود گرد و غبار موجود روی برگها را با پارچه ای مرطوب پاک کنید و برگهای آسیب دیده را هنگام ظاهر شدن از بین ببرید. برای از بین بردن برگ آسیب دیده را از قسمت پایین ساقه با قیچی برش بزنید.

گیاه سانسوریا ، همیشه سبز و ملایم است که بومی آفریقا و آسیا است. مردم بیشتر از آن به عنوان یک گیاه زینتی استفاده می کنند. در گلدان های کوچک به خوبی رونق می گیرد. این امر به این دلیل است که در یک فضای کوچک ریزوم های آن شلوغ است و این باعث می شود تا رشد سریع تری داشته باشد. به دلیل داشتن ظرفیت تصفیه هوا با تبدیل مواد مضر به مواد بی ضرر به خوبی شناخته شده است.

انواع گیاه سانسوریا

سانسوریا اکثراً به عنوان گیاه با برگهای سبز – زرد شناخته می شود. با این وجود بسته به اولویت ، ارقام متنوعی دارد که می توانید انتخاب کنید. آنها بر اساس رنگ برگ متمایز می شوند.

سانسوریا ابلق (Black Gold) و ساده

برگهای آن دارای مراكزی به رنگ سبز تیره است كه با لبه های زرد تا طلایی احاطه شده است.

سانسوریا ساده که به اسم های کرواتی و شمشیری هم شناخته می شود دقیقا همانند سانسوریا ابلق می باشد ولی بدون لبه های زرد رنگ

تمیز کردن سانسوریا ابلق

سانسوریا تریفاسکیاتا (sansevieria trifasciata)

این مدل کوتاهترین نوع سانسوریا است. برگها به رنگ سبز نقره ای با به شکل نوار سبز تیره است.

سانسوریا تریفاسکیاتا

سانسوریا ابلق کوتاه (Futura Superba)

دقیقاً مانند نسخه کوچکتر نوع ابلق با همان شکل و رنگ برگ مشابه است اما دارای برگهای وسیع تر و از قد کوتاه تری برخوردار است.

سانسوریا ابلق کوتاه

سانسوریا لوله ای ( sansevieria cylindrica )

این مدل بی نظیر ترین نوع گیاه سانسوریا است زیرا ساقه ها به شکل لوله ای گرد شبیه به ساقه های بامبو است.

گل سانسوریا لوله ای

گلدن هانی (Golden Hahnii)

این مدل درخشان ترین رقم با لبه های طلایی ضخیم و مرکز سبز روشن است.

خاک مناسب برای سانسوریا

دما ، رطوبت و خاک

درجه حرارت بالا باعث زخم شدن برگ ها و همچنین آب زیاد باعث پوسیدگی ریشه ها می شود. بنابراین گیاه سانسوریا باید در خاکهای زهکشی خوب و دمای معتدل رشد کند. خاک مناسب برای گیاه سانسوریا ترکیبی از خاک باغچه، خاک برگ یا کمپوست است.

بیماری و آفات سانسوریا

گیاه سانسوریا اکثراً تحت تأثیر بیماریهای قارچی است که عمدتاً به دلیل وجود رطوبت روی برگهای گیاه ایجاد می شود. این بیماری با تیرگی و لکه های قرمز مایل به قهوه ای رنگ روی برگها ظاهر می شود.

افتضاحبدمتوسطخوبخیلی خوب
(بر اساس رای 16 نفر از بازدیدکنندگان)
Loading...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *